torstai 19. tammikuuta 2012

Kuulumisia piiiiitkästä aikaa

Hups, siitä onkin aikaa kun olen viimeksi täällä kirjoitellut. Osittain voin syyttää tästä Facebookia, sinne kun on niin helppo nopeasti lisätä uusia kuvia ja kertoa kuulumiset.

Veeran 9- vuotissynttäreitä juhlittiin kesällä 2011. Valitettavasti ne jäivät viimeisiksi synttärijuhliksi :(. Rakas kleptomaani trinsessamme nukkui pois 23.9.2011. Edelleen tuntuu, että en varmasti toivu Veeran kuolemasta koskaan. Veera kun oli tukeni ja turvani hyvin vaikeina aikoina ja nyt lähtö sattui pahimpaan mahdolliseen aikaan, juuri kun olisin tarvinnut Veeran kaltaista tukijaa. Onneksi meillä on kuitenkin vielä punapartio, Aino ja Viljo, vaikkakin Veeran saappaat on vähän liian isot heidän täytettäväksi, ehkä sitten jonakin päivänä ;)

Ainolla oli taas joka syksyistä sitkeää virtsistä, mutta toipui siitä 3 antibiootikuurin jälkeen. Aino kävi myös kesällä-11 hammashuollossa, pari hammasta poistettiin ja yksi murtuma korjattiin. Tietysti hampaat myös puhdistettiin hammaskivestä ja kiilloitettiin. Nyt on kirkas hymy. Tammikuussa 2012 käytiin aikaisessa kontrollissa (normaalisti vuoden välein) kun tuntui siltä, että jotain vikaa siellä vielä on. Onneksi kaikki oli kuitenkin kunnossa, rouva on vain hidas luitten syöjä nykyään, kait se on uskottava :). Ainohan täyttää 2.3.2012 7 vuotta! Kylläpäs aika rientää.

Viljo meni viime keväänä melko huonoon kuntoon jalkojensa kanssa. Jatkuvaa ontumista eikä kestänyt enää kuin hädin tuskin puolen tunnin lenkkejä, puhumattakaan leikkimisestä, siitä se meni niin rammaksi, että toipuminen kesti pari viikkoa. Apexin Eskelinen määräsi Viljolle uudet lääkkeet eli nyt on käytössä kaikki mahdolliset lääkkeet mitä voi olla. Enempää ei voi enää lisätä. Viljon olo on pikkuisen kohentunut, nyt voidaan tehdä hieman pitempiä lenkkejäkin (max. 45 min.) ja Ainonkin kanssa saa leikkiä :D.

Yritän laittaa jotain jotain kuviakin tänne joskus kun muistan.

Oikein hyvää uutta vuotta 2012 kaikille ja pitäkää toisistanne huolta! Ja tietysti pitäkää erityistä huolta itsestänne!

Ei kommentteja: