lauantai 19. kesäkuuta 2010

Hakutreenejä

Pitkästä aikaa mulla oli kamera mukana hakutreeneissä. Veerahan onkin jo vanha kettu, harrastanut hakua jo yli 6 vuotta. Ainokin on harrastanut jo 5 vuotta, aloitti ihan pentuna. Ollaan käyty hakuilemassa omalla bullmastiffi-, mastiffi ja borkku-porukalla. Hieman on kokoonpano muuttunut tässä vuosien varrella, mutta uskollisesti on Kristina jaksanut meitä ohjeistaa ja kouluttaa. Suuret kiitokset hänelle, jaksaa tulla lauantaiaamuisin moneksi tunniksi meidän kanssa metsään ja vielä ilman omaa koiraa!!!

Veeran tyylinäyte Löytyi se maalimies (eli herkut)
Kait se pitää täältä metästä poiskin viedä...
Etenkin Veera on erinomainen nenänkäyttäjä, mitä paremmin ilmaa nuuhkuttaa sen vähemmän tarvitsee ottaa juoksuaskelia, ei mikään tyhmä tyttö ;D. Yleensä Veera jo tietää maalimiehen paikan ennen kuin sen keskilinjalta lähettää :D. Ja mammahan on vain autokuski, ei sillä siellä metsässä mitään virkaa ole :D

Molemmat tytöt ilmaisevat maalimiehen haukkumalla. Tässä Ainon malliesimerkki.


Tänään harkkojen lopuksi kahviteltiin ja syötiin herkkuja Veeran tulevien 8-vuotissyntymäpäivien kunniaksi. Menoissa mukana myös ystäväni Heidin mastiffi Edward.

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

IHANAA lukea pitkästä aikaa uutisia teidänkin blogista !!! jos asuisin lähempänä tulisin tukka putkella jok ikisiin hakutreeneihin !!!