perjantai 11. kesäkuuta 2010

Jospa sitä vähän päivittäis...

Enpä ole pitkään aikaan jaksanut päivittää blogia, ei suuri ylläri, ainakaan mulle :D. Hirveästi ei ole ollut kyllä päivitettävääkään koirarintamalla, ei olla käyty näyttelyissä eikä kokeissa. Toko- ja hakutreeneissä kyllä ollaan käyty joulutaukoon asti ja taas pahempien pakkasten mentyä. Perheeseen on tullut myös uusi jäsen, pieni ihminen :D.

Siina (s. 20.1.2010) tulee hyvin toimeen koirien kanssa ;D. Veera ja Aino ovat kovia hoitamaan Siinaa ja Viljo jo odottelee, että koska siitä kasvaisi mukava leikkikaveri :D. Ohessa ryhmäkuva meidän lapsista.

Veera täyttää pian 8 vuotta ja olis tarkoitus mennä pyörähtämään veteraaniluokkaan tänä kesänä. Veeralla on lupa käyttäytyä siellä ihan miten se ite haluaa, eli todennäköisesti se makaa keskellä kehää... Ainokin saattaa osallistua johonkin näytelmään, katsotaan nyt miten sitä jaksaa innostua. Viljon näyttelyt ovat takanapäin, ei valitettavasti voida enää osallistua katkaistun kulmurin vuoksi. Jo aiemmin tarkkailussa ollut alakulmahammas alkoi painaa ikävästi yläkulmurin viereen ikeneen, joten päädyimme katkaisemaan hampaan ettei se ehdi aiheuttaa suurempaa tuhoa. Mutta ei ne näyttelyt niin tärkeitä meille ole vaikka kivahan se on niissä käydä ja nähdä tuttuja, tosin sitä voi tehdä ilman koiraakin ;D

Siinan ja Viljon tuijotuskilpailu. Taustalla Aino läähättää helteisen toukokuun lenkin jälkeen.

Ei kommentteja: